Olvassa el, hogyan vélekednek rólam az ügyfeleim!

T. Tamás

Debrecen

Személyi bankárom Tamás, naprakész, szakmai információval rendelkezik minden egyes termékkel kapcsolatban. Több befektetésben állt azonnal rendelkezésemre, teljes körű szolgáltatást kaptam minden alkalommal. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 

K. Máté

Debrecen

Tamás személyében egy rendkívül precíz, jól felkészült szakembert ismertem meg. Különösen szimpatikus, hogy nem tucat terméket értékesít, személyre szabott élet- és lakásbiztosítása a lehető legjobb és legkedvezőbb opció volt számomra.

B. Gabriella

Budapest

Öngondoskodási programmal kapcsolatban kerestem fel Tamást. Azért rá esett a választásom, mert az egyik kollégámnak is ő segített nyugdíjbiztosítási témában. Nagyon meg vagyok elégedve a teljes körű tájékoztatással. Különösen tetszett, hogy az igényeimnek megfelelően és a pénztárcámhoz igazította a megtakarítási programot. Precíz, gyors és szakmailag hozzáértő. Bátran ajánlom mindenkinek. 

R. Marcsi

Nyíregyháza

Kötelező biztosítással kapcsolatosan találkoztunk először Tamással. Már az első alkalommal megkapó volt, hogy ő nem az a "tukmálós" tanácsadó. Tudja mi a legjobb az ügyfélnek, miközben megtalálja a legjobb ár-érték arányú termékeket számunkra. 

K. Judit

Debrecen

Tamás rendkívül figyelmesen hallgatja az ügyfelét, és a megfelelő kérdést teszi fel a megfelelő helyen. A közös üzletünk során meglepetten tapasztaltam, hogy talán másik üzletkötővel nem ez az ügylet jött volna létre. Rengeteg pénzügyi tanácsadó közül választhatunk. A legjobb mégis az, akinek jó a renoméja. Szívesen ajánlom a munkáját azoknak, akik boldogulni szeretnének. Az ő segítségével biztosan fognak.

P. Klára

Berettyóújfalu

Tamáshoz először egy gépjármű biztosítással kapcsolatban fordultam, azóta pedig már a család teljes biztosítási portfólióját ő kezeli, köztük a lakás- és életbiztosításainkat, és a céges szerződéseket is. Precíz, kedves, naprakész, és bármikor rendelkezésünkre áll, legyen szó akár egy kárbejelentésről vagy bármilyen egyéb ügyintézésről. 

D. László

Fehérgyarmat

Babaváró kölcsönről és lakáshitelről kértünk tájékoztatást Tamástól, majd néhány hét múlva meg is kötöttük a szerződéseket. A vásárolt ház biztosítása és a hitelfedezeti biztosítás mellett a gyermekünk jövőjének megalapozásához is az általa ajánlott terméket választottuk. Jó, hogy minden "egy helyen" van.

R. András

Kisvárda

Sok jót hallottam Tamásról, így én is felkerestem céges biztosításaim ügyintézésével. Jó érzés, hogy a gépeim, az eszközeim és az alkalmazottaim is biztonságban vannak, és hogy Tamásra bármikor számíthatok. Azóta a magánszemélyes biztosításaimat és megtakarításaimat is ő intézi.