Gépjármű biztosítás 

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem választható biztosítási forma, mindenkinek meg kell kötnie, aki valamilyen gépjárművel rendelkezik. Ez az általunk, másoknak okozott személyi sérüléses és vagyoni károkat hívatott helyettünk megtéríteni, amennyiben a kárt nem szándékosan, ittasan vagy bódult állapotban okoztuk. 

A díj mellett érdemes végiggondolni, mely kiegészítők bizonyulhatnak hasznosnak a mindennapokban, amelyeket a KGFB mellé plusz szolgáltatásként rendelhetünk. Ilyenek például a vad- és háziállatkár, természeti károk, kátyúkár, poggyászkár, stb. 

Amennyiben azonban teljes körű védelemre vágyunk, vagy hitel is kapcsolódik a gépjárműhöz, úgy a megoldás a CASCO biztosítás megkötése, amely alapvetően a saját gépjárművünkben keletkező károk enyhítésére szolgál, tehát, hogy ezen károkat részben a biztosító fizesse ki. 

A CASCO szerződések 4 legfőbb kockázati eleme az elemi kár, a lopáskár, a töréskár, és az üvegkár, melyeket igény szerint variálhatunk, a kiegészítők sora pedig napjainkban már a végtelenhez közelít (avulásmentes térítés, baleseti asszisztencia, hibás tankolás, kölcsöngépjármű, stb). 

Nagyon fontos tisztázni az önrész százalékos és forintban meghatározott összegét egyaránt, melyek jelentősen tudják befolyásolni a szerződésünk díját valamint a kárkifizetések értékét is.

Fontos tudnivaló: a biztosítót váltóknak az aktuális szerződésüket az évforduló előtt legalább 30 nappal fel kell mondaniuk, tehát érdemes időben tájékozódni az új tarifákról. 

Vigyázzunk együtt gépjárművére! Forduljon hozzám bizalommal, és találjuk meg együtt az Önnek megfelelő biztosítási csomagot!